Obukla je izuzetno tijesne helanke, ali jedan detalj između njenih nogu je zapalio društvene mreže

Obukla je izuzetno tijesne helanke, ali jedan detalj između njenih nogu je zapalio društvene mreže

KADA VIDIMO KAKO RAZNE ODEJVNE KOMBINACIJE U KOJIMA NEKE OSOBE IZLAZE IZ DOMA, OSTANEMO BEZ TEKSTA I ČESTO NAMA NIJE JASNO KAKO SE U TAKVOM IZDANJU USUDE IZAĆI.

Ipak mislimo da je riječ o privlačenju pažnje, a mnoge djevojke oblače suviše kratko da bi privukle muške poglede, da bi im se zatim javili na društvenim mrežama ili oni hrabriji čak i u neku hotelsku sobu da odvedu, ovi sa manje para u šumicu ili automobil kako bi to odradili za nekoliko minuta.

Jako prozirne su ženske taktike, ako mislite da se one sređuju i oblače oskudne jer tako vole jednostavno, varate se onda, to se radi zbog drugih osoba i privlačenja pažnje.

Nemoral je veliki problem i gdje god okrenemo na ulici možemo da vidimo djevojčice u kratkim šortsevima i majicama na bretele, kako svoje ping pong loptice pokušavaju zaustaviti da ne bi ispalo iz majice dok momci posmatraju to iz obližnjih kafića.

Mnogo se djevojaka nafuralo na poznate zvijezde, takvi postupci se opravdavaju, kao što je manekenka koju ćemo u nastavku predstaviti.

Njeno ime je Bella Hadid, jedna od najplaćenijih svjetskih modela. NEdavno je privukla veliku pažnju kada je nakon povratka iz teretane obukla jako uske helanke koje su se ocrtavale. Jedan detalj se primijetio, vjerovali ili ne, na međunožje je stavila štitnik. A tako nešto rijetko viđamo, ipak se za nekoliko dolara može na online stranicama za prodaju kao što je Ebay, ALibaba, Amazon.

Vjerovatno je željela da se zaštiti od povreda jer Bella boks trenira.

Šta mislite o ovome

Izvor: dobardan

Check Also

VIC : Dolazi čovek na analizu krvi, sestra ga ubode u prst, ali nema krvi.

VIC : Dolazi čovek na analizu krvi, sestra ga ubode u prst, ali nema krvi. …