PLESAČICA VAŠARA OTKRILA KOLIKO JE ZARADILA ZA NOĆ IGRANJA: “Plakala sam, ali ja moram da radim u kafani”

PLESAČICA VAŠARA OTKRILA KOLIKO JE ZARADILA ZA NOĆ IGRANJA: “Plakala sam, ali ja moram da radim u kafani”

 

“Oko mene je haos, ja moram da radim u kafani. Mene niko ne pita da li hoću ili ne. Da sam htela da se prostituišem, otišla bih u hotel i zaradila 200 eura za 5 minuta, umjesto da igram cijelu noć”

Šapčanku Maju Đurkić (30) su svi osudili nakon što su objavljeni snimci sa šabačkog vašara, na kojima se vidi kako u donjem vešu igra sa pijanim gostima. Utrkivali se ko će napisati gori komentar i nazvati je pogrdnijim imenom. “Prostitutka, ku*va”… samo su neki od “komplimenata” kojima su je častili. Nekoliko dana kasnije, Telegraf je pronašao Maju kako bi čuo i njenu stranu priče.

Kada smo je pozvali, bila je na radnom mjestu, u kafani. Kako mi je odmah rekla, tako provodi većinu vremena – konobarišući.

“Nisam ja imala takvu ideju o životu kada sam bila mlađa. Do 25. godine sam završila dva fakulteta, agromenadžment i finansije na ekonomiji. Pokušavala sam pet godina da se zaposlim u struci, ali nisam uspela. Na kraju sam otišla u kafanu, šta da radim – priča Maja.

Angažman za ples pod šatorom na vašaru došao je ubrzo.

 Igrom slučaja, vlasnici kafane u kojoj sam radila su držali i taj šator na vašaru. Ponudili su mi da igram za 200 eura jednu noć i pristala sam. Novac mi je bio potreban – iskrena je.

– Ja moram da radim, nemam izbora. Oko mene je haos, a ja moram da živim, niko me ne pita da li hoću da igram pod šatorom ili neću. Prinuđena sam da konobarišem i da budem igračica jer mi je otac umro davno, a brat zbog teške povrede glave ne može da radi. Imam probleme i sa majkom koja me svakog dana izbacuje iz kuće – dodaje.

 

Kada je pročitala tekstove o sebi, pogodilo ju je to što je su je mnogi nazivala prostitutkom.

 Plakala sam dok sam čitala komentare o sebi. Ja da sam htjela da budem prostitutka, otišla bih u hotel i zaradila 200 eura za pet minuta, a ne bih se mučila i za te iste pare igrala cijelu noć pod šatorom. To su besmislene priče – završava Maja razgovor i vraća se na svoje radno mjesto.

 

Izvor: novi.ba

 

 

Check Also

VIC : Dolazi čovek na analizu krvi, sestra ga ubode u prst, ali nema krvi.

VIC : Dolazi čovek na analizu krvi, sestra ga ubode u prst, ali nema krvi. …