Djevojka sa nestvarnim oblinama oduzima dah, gledate na vlastitu odgovornost !

Djevojka sa nestvarnim oblinama oduzima dah, gledate na vlastitu odgovornost !

Danas sve više i više imamo prilike gledati djevojke koje izbacuju svoje obline i na taj način žele doći do popularnosti. Muškarci su oni koji to rado gledaju.

Tako da možete očekivati brojne muškarce među njihovim pratiocima, ali često ih možemo naći i u komentarima. Nekada vole da daju neprimjerene komentare, ali to je i za očekivati.

Ne možete očekivati da će vas ljudi poštovati i pričati o vašim drugim kvalitetima kada obline predstavljate kao svoj jedini adut. To je vaša greška. Najlakše se skinuti i pokazati obline.

Na taj način mnogi mogu postati poznati, ne samo vi. Što znali da niste posebni u tom pogledu. Imamo prilike da vidimo brojne starlete koje zauzimaju medijski prostor. Izbacuju obline i na taj način skupljaju fanove.

Znamo za starlete, a za uspješne, talentovane osobe ne znamo. To je baš sramota. Sve više mladih djevojaka prate taj isti fazon i sve žele da budu nešto poput Kim Kardashian. To znači imati loše uzore.

Sada se pojavila i ova Šveđanka koja kači svoje slike na društvene mreže. Možemo primjetiti da je radila estetske operacije koje su učinile da ovako izgleda. Mnoge od njih pretjeraju sa njima. Nije problem uraditi manje korekcije, ali pretjerati u tome i izobličiti se je van pameti. Pogledajte o kome je riječ:

 

 

 

 

Izvor: megaportal.info

Izdvojeno:

STARLETA IZAZVALA POMETNJU NA AERODROMU! PUTNICI ZANEMELI PRED PRIZOROM: Prošetala bez brushaltera u HIT toaleti! (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija, britanska starleta Kloi Kan zapanjila je putnike na aerodromu došavši obučena u toaletu bez brushaltera koja je više otkrivala nego pokrivala.

Naime, Kloi je na sebi imala samo top ispod koga su grudi zurile u pod. Dobro odrađeni silikoni delovali su čvrsto, ali je ova scena imala prizvuk panike jer se svakog trenutka očekivalo da iste poispadaju.

Ona je sela na svoj kofer i pozirala, a sve su to fotografi uspeli da snime.

Starleta je izgledala kao da je pošla na nastup, a ne na putovanje. Inače, zaputila se na kratko putovanje u Španiju, gde su je paparaco fotografi i uhvatili.

Putnici su toliko zurili, da je malo falilo da izazove opšti kolaps na međunarodnim letovima.

Pogledajte čime je Kloi Kan privukla pažnju na aerodromu

Izvor: kurir.rs

Check Also

VIC : Dolazi čovek na analizu krvi, sestra ga ubode u prst, ali nema krvi.

VIC : Dolazi čovek na analizu krvi, sestra ga ubode u prst, ali nema krvi. …